Видео

КАКВО Е ВИДЕО РАДАКТИРАНЕ?


1200x200Videoediting

Видео редактирането е манипулиране и подреждане на видео кадри. Видео редактирането се използва за структуриране и представяне на цялата видео информация, включително филми и телевизионни предавания, видео реклами и видео есета. Редактирането на видео беше драстично демократизирано през последните години чрез достъпен софтуер за редактиране.

Авторски права: Всяко използване на защитен с авторски права материал без разрешение, съгласно действащото законодателство, се счита за нарушение. Отговорността във връзка с правата, свързани с предоставените на Kenchpixel видео или аудио файлове, се носи изцяло от клиента.

ВИДЕО


💎
COLOR
GRADING/CORRECTION

Оцветяването на цветовете е процесът на стилизиране на цветовата схема на вашите кадри чрез „рисуване“.

🎹
AUDIO
SYNC

Аудио синхронизирането ви позволява да регулирате темпото на звука, така че да е в синхрон с видеото.

📚
SYNCED
SUBTITLES

Синхронизирането на субтритите с видеото ви позволява да гледате видеото с превод, така че да е в синхрон с вградените субтитри. С език на превода което изберете.

🤩
MOTION
GRAPHICS

Motion Graphics означава графика в движение. Това е най-ясното определение, което можете да получите. Ефекти чрез графика.

🤖
TRANSI
TIONS

Видео преходите са техника за постпродукция, използвана при редактиране на филми или видео за свързване на един кадър с друг.


NOICE
REDUCTION

Видео „обезшумяването“ е процесът на премахване на „шум“ от видео сигнал.

💩
TEXT
ANIMATION

„Текстовата анимация“ е широк термин в компютърната графика, който се отнася до създаване на движещи се букви, думи или абзаци.

💚
GREEN
SCREEN

(при филмови и видео техники като chroma key) Това е зелен фон, пред който се заснемат движещи се обекти и който позволява отделно заснет фон да се добави към крайното изображение.
„сцени със зелени ефекти на екрана“

💌
ADD
CAPTIONS

Надписите са предназначени за зрители, които не могат да чуят аудиото във видеоклипа, докато субтитрите са предназначени за зрители, които могат да чуят, но не разбират езика, който се говори във видеото.

🌊
ADD
WATERMARK

Видео воден знак е вградено наслагване, което представлява лого или текст върху видеоклип или отказ от авторски права.

📱
FULL HD
1920×1080/4K

Това са термини, използвани за обозначаване на разделителната способност на телевизионния екран. HD ready предлага 1366 x 768 пиксела, full HD е 1920 x 1080 пиксела, а 4K е с резолюция 3840 x 2160 пиксела.

🍒
SPECIAL
EFFECTS

Видео/изображение или звук, който се създава, за да представи нещо реално (като експлозия) или въображаемо (като годзила) със зрелищни специални ефекти.

ВИДЕО СТИЛОВЕ Сватба   Кинематографичен   YouTube   Късометражен филм   Пътуване   Vlog   Промоция   Продукт   Бизнес   Музикален клип   Друго* 

*Нещо не е посочено? Моля, попитайте! (Контакти)

Поискай оферта

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (F.A.Q)


Аудио файл - до 5 мин., видео файл до 10 мин. за бързи поръчки. С възмоност за редакция и на по-обемни файлове, като ще е необходимо повече време за изпълнение.

Колкото е необходимо, за да е завършен проектът.

Зависи от сложността на прокета - от 3 дни до 1 месец.

Да, разбира се - основен наш специалитет.

ПОСЛЕДНИ РАЗРАБОТКИ {ВИДЕО РЕДАКТИРАНЕ}