Аудио редактиране

МУЗИКАТА Е КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА


Ако сте обърнали внимание, тази страница от Портфолиото е малко по-различна. Както знаете, не можем да ви покажем всичките си творби заради авторските права. Но можем да ви уверим, че се справяме чудесно с „рязането“ и редактирането на музика за всякакви цели. Уточняваме, че ние НЕ композираме музика и не сме DJ Kenchpixel. Имаме зад гърба си доста доста успешно завършени проекти. Повечето от тях са свързани с редакция на музика за състезателни цели за спортовете като:

– Фигурно пързаляне на лед
– Художествена гимнастика
– Акробатика
– Модерни танци

А също така и:

– Музика за YouTube
– Проекти за училища
– Рождени дни

ЦЕЛ И ЗАДАЧИ


Да се съкрати музиката до 2:50 от 4:00+ минути. Да се преливат куплети един в друг, сякаш е оригинално парче, без да се губи смисълът – тоест, да няма изрязани думи от руски или френски език. Допълнителна задача е да се измисли завършек на творбата чрез добавяне на музикални ефекти. Краен резултат/пример може да видите по-долу:

На видеото: Мария Манова – многократна шампионка на България и носителка на множество международни отличия и наради.

НАЙ-НОВИ АУДИО РЕДАКЦИИ


Авторски права: Всяко използване на защитен с авторски права материал без разрешение, съгласно действащото законодателство, се счита за нарушение. Отговорността във връзка с правата, свързани с предоставените на Kenchpixel видео или аудио файлове, се носи изцяло от клиента.