Аудио

КАКВО Е АУДИО РАДАКТИРАНЕ?


1200x200Audioediting

Софтуерът за редактиране на аудио е всеки софтуер или компютърна програма, която позволява редактиране и генериране на аудио данни.Софтуерът за редактиране на аудио може да бъде реализиран изцяло или частично като библиотека, като компютърно приложение, като уеб приложение или като зареждаем модул.

Редакторите, предназначени за използване с музика, обикновено позволяват на потребителя да направи следното:

– Възможност за импортиране и експортиране на различни формати на аудио файлове за редактиране.
– Редактиране на началния час, времето за спиране и продължителността на всеки звук на времевата линия на аудиото.
– Затихване в или извън клип (напр. S-затихване по време на аплодисменти след изпълнение) или между клипове (например кръстосано затихване между дубли).
– Смесване на множество източници на звук/записи и комбиниране на различни нива на силата на звука.
– Прилагане на опростени или усъвършенствани ефекти или филтри, включително усилване, нормализиране, ограничаване, панорамиране, компресия, разширяване, фланг, реверберация, намаляване на аудио шума и изравняване, за да промените звука.
– Възпроизвеждане на звук (често – след като е смесен), който може да бъде изпратен до един или повече изходи, като високоговорители, допълнителни процесори или носител за запис.
– Преобразуване между различни формати на аудио файлове или между различни нива на качество на звука.

Авторски права: Всяко използване на защитен с авторски права материал без разрешение, съгласно действащото законодателство, се счита за нарушение. Отговорността във връзка с правата, свързани с предоставените на Kenchpixel видео или аудио файлове, се носи изцяло от клиента.

АУДИОMIX
ING

 

Мix it until you fix it. 😉


MASTER
ING

 

Мастерингът е последният етап от аудиопроизводството – процесът на поставяне на финалните щрихи върху дадена музика.

🎶
HD AUDIO
ФАЙЛ

 

Аудио с висока разделителна способност (или HD аудио) е аудио сигнал с висока честотна лента, използван в записването на музика. Сигналите са с по-голяма честота от 44100 Hz и дълбочина над 16 бита.


МУЗИКА ЗА
СПОРТ

Музика за спорт – тоест, музика за състезателни съчетания в спортове като фигурно пързаляне на лед, худежествена гимнастика или друг вид спорт.


МУЗИКА ЗА
YOUTUBE

Музиката за YouTube може да е за заден фон по време на клип, за целите на допълнителни аудио ефекти и всичко друго, което е свързано с оформлението на един видеоклип.


МУЗИКА ЗА
КЛИП/ТРЕЙЛЪР

Всички знаем за филмовите трейлъри, от чиято музика настръхваме! Ефектът на „тик-так“ на часовника или да се предаде онова особено чувство на мистерия. Музиката е ключът към успеха. (Пример: Трейлърът на Matrix Resurrections, или виж по-долу някои от нашите проекти)

АУДИО СТИЛОВЕ Rock   Hip hop music   Pop music   Jazz   Classical music   Dance music   Blues   Heavy metal   Punk rock   Country music   Blues   Electronic music   K-Pop   Rythm and Blues [R&B]   Alternative rock   Indie rock   Techno   House   Disco   Soundtrack   Друго* 
*Нещо не е посочено? Моля, попитайте! (Контакти)
 

Поискай оферта

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (F.A.Q)


Аудио файл - до 5 мин., видео файл до 10 мин. за бързи поръчки. С възмоност за редакция и на по-обемни файлове, като ще е необходимо повече време за изпълнение.

Колкото е необходимо, за да е завършен проектът.

Зависи от сложността на прокета - от 3 дни до 1 месец.

Да, разбира се - основен наш специалитет.

ПОСЛЕДНИ РАЗРАБОТКИ {АУДИО РЕДАКТИРАНЕ}


Музиката е ключът към успеха: Натискайки ТУК, ще може да видите пример как изглежда един успешно завършен проект. 🙂